to vacationČe se odpravljate na dopust skozi Slovenijo je naš hotel na poti med Avstrijo in Hrvaško, prav primeren za počitek. Če potujete v Zadar, Split, Dubrovnik, katero izmed drugih mest v južnem Jadranu ali na jadranske otoke si lahko pri nas naberete novih moči za pot.

On-line rezervacije nočitev.

Ponujamo nočitve za posameznike in organizirane skupine. Kot dodatno ponudbo imamo v pakterih tudi penzione (zajtrk, polpenzion, polni penzion) po ugodnih cenah. Pred hotelom je prostora za 50 osebnih avtomobilov in do 7 avtobusov. V naši okolici imate pestro turistično ponudbo. 

V našem hotelu vam nudimo tudi pomoč in napotke za pot (načrte lokacij). Ponuditi pa vam znamo tudi nasvet kje najti prenočišča in drugo ponudbo v določenih krajih ob Jadranskem morju. 

Če potujete na romarkse poti (Medjugorje,...) ali na druge izlete si lahko ogledate opis poti in osnovne napotke za hiter prihod do vaše destinacije. Za vsa vprašanja in pomoč smo vam na voljo v naši recepciji 24 ur na dan, preko telefona ++386 2 782 32 01 ali e-naslova Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

FaLang translation system by Faboba

Reiseroute

Wir befinden uns in Hajdoše, bei Ptuj…downloaden Sie eine genaue karte:

Hotel roskar lokacija slo 185px

Für weitere Informationen kontaktieren Sie uns unter +386 2 782 32 01 oder Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Begleiten Sie uns: 
facebook